God Jul

Önskar Linda, Patrik, Sudden och Anne :D

Kolla på vårt julkort -------------->http://www.elfyourself.com/?id=1422583714

gökuret jag vill också ha ett sånt!

Häromkvällen följde jag med mina väninnor ut för en "helkväll med  tjejerna".  Jag sa till min make att jag skulle vara hemma vid midnatt, "Jag lovar!"

Nåväl, timmarna passerade och margueritorna slank ner alldeles för lätt. Omkring klockan 3 på morgonen begav jag mig hemåt, ganska packad. Precis när jag klev in genom ytterdörren satte gökuret i hallen igång att  gala 3 gånger. Snabbt som ögat, då jag insåg att min make förmodligen skulle vakna till, gol jag ytterligare 9 gånger. Jag var ganska stolt  över mig själv över att ha kommit på en sådan snabb lösning, (trots att jag  var stupfull),  för att kunna undkomma en förmodad konflikt med honom.


Nästa morgon frågade min make mig vilken tid jag kom hem  och jag svarade att jag var hemma vid midnatt. Han såg inte arg eller sur ut.  Pust! Jag klarade mig denna gång! Sedan sa han "Vi behöver ett nytt  gökur." När jag frågade varför, svarade han: "Ja, igår kväll gol göken i gökuret tre gånger, sedan sa den "Oh Shit",  gol 4 gånger till, harklade sig, golytterligare 3 gånger, fnissade, gol  två gånger till, och sedan snavade den över vardagsrumsbordet och pruttade."

Party:D

Måste berätta om den helgalna festen hos Calle igår kväll.

Melin spydde ner hela mattan och sedan halkade Calle A i spyan och började gegga i det.

Olssa kom för att kolla vad som hade hänt men Isa stoppade honom och föreslog att de skulle gå och dricka lite med Sixten fb
Jimmy däckade redan kl. 8 så Kimmie & Povel började rita massa penisar i hans ansikte.

Jag började ragga på Jenny men blev totalt dissad när hon började strula med Olssa.
Då gick jag fram till Adam för han var den enda som dög. Vi gick till Micke för att köpa kondomer av honom, men Jimmy hade redan köpt alla så vi fick vara utan.

Kvällen slutade dock i tragedi, för Hampus hade ringt polisen som kom och körde iväg honom eftersom Pekka hade anklagat honom för att ha antastat Henke.

Höjdar fest! Så kan det gå när man festar vilt med Anne :D

Ta nu fram din mobil och slumpa fram namnen i din kontaktlista!
idag har jag jobbat btw
pusshejs

Filmmys

Igår var det filmmys hemma hos mig riktigt trevligt faktiskt både mina och Patriks kompisar..
Patriks kompisar är betydligt bättre på att hålla tider än vad mina är iaf de som var med igår var iaf Jimmy, Micke, Sonny, Linda, Maccan, Morre, Danne, Henke, Ande, Patrik å jag skitroligt hade vi först åt vi tacos sen kollade vi på death silence. american pie-beta house å sist dawn of the dead

  

efter det gick Henke, danne å Ande hem och vi andra satt å snackade vilket resulterade i att vi kom på eller ja morre kom på att vi skulle köra anden i glaset så vi gjorde det ett tag och anden spår att det ska snöa på julafton och att Morre fortfarnde är oskuld :P

Sen körde vi svarta maddam allihop inne på toan samtidigt haha det var skoj sen gick vi ut i parken typ vid 3 och så sprang vissa iväg och gömde sig medans vi andra skulle gå runda och blev halvt ihjäl skrämda..

Lyckad kväll tycker jag iaf...

Stattena jobbar jag på, så nu vet alla det :D

pusshejs

morgonpigg

idag är jag sjukt pigg och jag vet varför! haha börjar jobba idag ska snart gå och ta bussen börjar kl 8 och sen idag ska jag till körskola har gett det 4 månader, så om 4 månader har jag mitt körkort vilket kommer inebär 11 april :D

annars inget Sudden har sovit i min säng inatt och han har låtit bli att snarka för en gångs skull :D
image62

pusshejs

Tillägnat till världens bästa

SYSTER Jag älskar dig!     


vill tacka Sonny och Kimmie för att de ställde upp i fredags och följde med mig ut och festade :D

pusshejs

Min bästa vän

Tobias Allhorn du är utan tvekan min bästa killkompis och en utav mina bästa kompisar.. Du var en av de första jag lärde känna när jag flyttade ner hit och du var den första jag lekte med! Vi hade picknick i din trädgård.. :D
Du var den utan tvekan som ställde upp mest  i början av år 2006 när jag verkligen behöde någon som alltid fanns där för mig den rollen tog du och emzz snabbt på er utan att klaga och det betyder oerhört mycket.. Undrar hur länge jag har försökt para ihop dig med Lollo det känns som en hel evighet och det enda som har hänt är ett kompisstrul som båda förnekar men som jag vet har hänt! Det är tackvare dig jag och Patrik är tillsammans och du har en betydande roll även i vårt förhållande även om jag är dålig på att visa det ibland... Förlåt att jag har tagit era måndagar jag lovar du ska få en ny dag eller så kan du ta måndagen igen..! När jag hör I´m so excited tänker jag på dig eftersom att du en gång i tiden sa att det var din göra-nr-2-låt ;P eller den jobbiga frågan som du alltid ställer till mig om det är skönast att bajsa eller kissa och för att reda ut det en gång för alla så tycker jag att kissa är skönast så nu vet du det!

Jag älskar dig som en bror och jag vet inte hur det skulle sluta om jag förlorade dig!

Puss på min snygga storebror :D

         

Jobb

Jenny haha jag förstår ironin i din kommentar och ja jag förlåter dig för att du flyttade till USA :P

På tisdag börjar jag jobba heltid på mcdonalds goa pengar men kanske inte det ultimata jobbet men men...
Idag skulle jag egentligen gått på intervju hos burger king, men hon var sjuk...

Kom hem från mormor igår har varit där sen i onsdags med patrik riktigt trevligt och mysigt :D

Ibland är Patrik mycket blond som när vi var i höganäs förra lördagen så sa jag ring till jenny på skånetrafiken och kolla bussen hem då sa han är du seriös med att jag ska ringa till jenn, hon är ju i usa varför skulle hon veta när bussen går hem eller känner du någon annan jenny?

Tempel på fredag och Jimmy ska med ut oavsett vad han säger!

pusshejs

RSS 2.0