Idag flyttar jag :)

Idag är dagen då jag ska bli själständig och klara mig själv.. både nervöst, spännande, roligt, och väldigt läskigt..
Har nog inte fattat det riktigt än, men det kommer väl sen när man sitter där själv i lägenheten :P
Iaf snart ska vi (Pappa och jag) till banken och skriva på de sista papprena efter det ska jag hem byta om hämta Tobblas sen kör vi till stugan och hämtar grejer som finns där. Efter det bär det av till ikea för att handla och äta köttbullar :) Sen har vi det jobbiga kvar allt som finns hemma vilket är väldigt, väldigt mycket :)

Detta blir nog det sista inlägget på ett tag har inget bredband hemma hos mig än! Men efter det kommer inlägg + bilder från idag :)

pusshejs

Bråk :)

ibland kan bråk ställa till så att andra blir sårade och man tappar kontakten med vissa, men ibland kan de vara nyttiga och hälsosamma för ens relation..
Mitt och Tobbes bråk har varit väldigt nyttigt även om det var väldigt jobbigt just då! Båda fick ventilera sina känslor och säga vad de tyckte och tänkte...

Tobbe är en av de få som jag verkligen älskar! Visst jag tycker om många väldigt, väldigt, jättemycket, men det är få personer som jag verkligen älskar!

Iallafall bråket har lett till en revolutionerande sak vilket är att Tobbe har börjat skriva sentimentala be-om-förlåt-sms och skriver puss.. jag är helt chockad när jag fick smset tog det 3 dagar innan jag ringde bara för att jag var helt mållös.. :)

Jag ska nu gå till Tobbe och kolla på film.. Känns bra att han prioriterar mig idag framför att spela poker :)

pusshejs                                                                               

                                                         It's a mess :)

 

Mitt rum är kaos förtilfället och värre blir det när skrivbordet ska monteras ner efter den 25 :)


Tack för alla kommentarer :)

Jag saknar Tobbe vill jag meddela.. hatar å vara ovänner..<3

pusshejs

15 dagar kvar :)

Om 15 dagar flyttar jag :) det är både roligt, spännande och lite läskigt :)

Idag ska jag jobba ska bjuda Linda och Morre på mat :P
haha
 
jag har inget att skriva pusshejs

Du tar alltid mina bästa vänner!

Tänk dig att du blir kär i någon och sedan blir tillsammans med den personen.. Du älskar personen, men får stå ut med så mycket lögner och skit att du en dag bara känner att nu är det nog! Tänk att alltid få höra massa löften som ständigt bryts! Jag lovar att jag inte ska röka, jag lovar att jag inte har pundat, jag lovar att jag ska ringa, jag lovar detta och detta! Sen när du väl orkar göra slut så är allting ditt fel det är du som får skiten! Och sen få höra att du alltid tar någons bästa vänner av någon som du själv anser är din bästa vän, men som tydligen inte känner samma! Hade du stått ut med det eller hade du låst in dig och aldrig någonsin pratat med personen igen?

Min lediga dag :)

Idag har varit min lediga dag.. Jag har sovit till 15.00 efter att ha jobbat natt, tvättat mina lakan, manglat, hämtat mina filmer.. Nu håller jag på att packa ner lakan och handdukar :)  snart ska jag sova.. Imorgon ska jag jobba. Fredag ska vi ut :) Lördag åker jag till stugan ska kolla på färg till min vägg och packa ner saker som finns där till min lägenhet :)


pusshejs

:D:D

22.50
Nu sitter jag här hemma hos min storebror <3 väntar på att vi ska kolla på film men han håller hus på toa vilket han har gjort de senaste 10 min :P men jag älskar honom ändå :D Snart flyttar jag det är väldigt blandad känslor det ska bli skönt men jag kommer sakna min familj :)

23.02 Tobbe är fortfarande inte färdig och jag har inget spännnde att skriva... har träffat Natalie idag :D körde till jobb å sa Grattis till Gustav som fyller 21 :) efter det körde vi en runda :) Nu är jag som sagt hos tobblas sen ska vi till Henke å kolla på film, snackar med Jimmy bloggar annars händer här inte ett skit :P


pusshejs

Nedpackning!

Idag har jag börjat packa ner så smått inför min flytt, dock inga värstinggrejer, men lite jackor och skor som jag inte använder så ofta.
Det slog mig nästan precis att det bara är 30 dagar till jag flyttar :) Det finns mycket att göra kvar saker som ska monteras ner, saker som ska plockas ihop och massor av grejer som ska pakas ner i lådor ;)

Denna vecka har jag gått upp 04.00 varför kan man undra sig och svaret är ganska simpelt jag har öppning på jobb vilket innebär att jag börjar jobba 06.00 :S sen ledig 1 dag och sen jobbar jag natt hela helgen.. inte så nice :)

snart ska jag sova :) pusshejs

RSS 2.0