Lägenhet

Idag ska jag å Pappa å kolla på lägenhet :D
I fredags slutade jag 00.15 å jag var nere på tempel 01 :D shake the bacon var inte hemma förän halv sex :D nice

Jag stör mig riktigt riktigt mycket på en person från ängelholm egentligen har jag ungen direkt anledning just nu, men det märks att personen i fråga är två år yngre än mig!

annars är jag ledig idag jobbar natt ons, tors, lör å sönd ska bli nice goa pengar iaf :D


pusshejs

wiie

skriver å berättar allt sen!


Här ska vara en rubrik!

Idag ska jag jobba : ) sen är jag ledig i två hela dagar :D himla skönt alltså :D helgen har kännts mycket aktiv... sovit å jobbat annars har det inte hänt så mycket mer, skönt på ett sätt...!

Imorgon ska jag å träna :D annars ska jag sova ut så länge det går å sen ska jag ut å köra med pappa :D

pusshejs så länge

Uppdatering!

Jaha händer inte allt för mycket har varit ledig igår och idag sjukt skönt dock jobbar jag hela helgen:S

Jag å Patrik har bokat hotell i Köpenhamn där vi ska fira vär ettårsdag har jag bestämt :D

Annars inget roligt är sjukt trött ska gå å lägga mig nu efter att ha skrivit färdigt här!
Lollo har åkt till egypten hon ger mig ångest hon komme va brun som en liten tolle, å jag har inte ens råd att gå å sola..

Nästa vecka är det löning iaf det känns ju gött :D

Nu ska jag sova!
Pusshejs
ps Emzz jag har bestämt mig jag ska börja plugga till hösten! ds
Dagens låt break it off Ne-Yo feat Rihanna

jobb

Idag ska jag jobba, imorgon ska jag jobb ... suck på lördag ska vi på 20års fest i lund är helt genomförkyld och håller på att få ögoninflammation... roligt värre...

pusshejs

wiie

har jobbat idag och igår :S 10.30-19 idag lite segt, men goa pengar...
stör mig på att de har höjt priserna på bussen :D alla som äter på mcdonalds borde prova el maco nacho den ser god ut när man dressar den...

Imorgon är det klippning, sen ska jag äta lunch med mamma, sen körskola, träffa Linda på olympia, träffa Lollo i stan, gå i stan, bio med Lo sen hem hämta mina saker inför jobb på torsdag  hektiskt dag imorgon..


Patrik har en ny telefon som jag har köpt weii vad jag är snäll :D

Pusshejs

2008

Jaha så var det nya året här med buller och brak, det nya året började dock inte så bra och roligt som vi hade tänkt oss bråk inne på tivoli som jag och Holm gick mellano ch massor av blod på mina händer så vi drog hem tidigt..

Tänkte summera år 2007 lite och får väl börja från förra årets nyår och gå framåt.!
Förra årets nyår firade jag i Höganäs med Emzz och Lina väldigt väldigt trevligt! Fram tills Februari umgicks jag mycket med Kimmie och Anton dock inte samtidigt..
Efter det träffade jag Patrik på en fest hos Tobblas och det ena ledde till det andra och 26/2 - 07 totalt oförglömligt tillsammans med resten av året som har varit ett av de roligaste i mitt liv.. :D
Emzz skickade gott nytt år på nyår och det hon skrev beskrev verkligen mycket hon tackade för att det hade varit en glad Anzz 2007 och inte en deppig som 2006 jag tycker det var snyggt sagt och det stämmer :D

2007 har för mig inneburit att träffa massa nya härliga människor bla Pades alla kompisar där alla är väldigt trevliga! Jag tog studenten vilket var väldigt roligt hela sista terminen var hur rolig som helst och allt bara flöt på, och även om jag inte pratar med alla från min gamla klass har personerna ändå satt sina spår och gett mig nya erfarenheter som jag skattar högt.. Sen finns det folk man har tappat kontakten med under 2007 tex Lollo och Hampus var fan håller ni hus? träffar aldrig er längre..

Sommaren efter studenten kom vilket innebar 3 veckors jobb i Bårslöv på dagis med världens underbaraste barn! Bodde även hemma med Linda å Patrik själv en helt ny upplevelse som man kan skratta åt nu i efterhand, men inte just då! Efter det bara det av med tåg till min stuga några dar och sen upp till Patriks stuga..
Festade även en hel del i sommras också, men ingen så speciell att nämnas..

Hösten kom och jag började på högskola som inte var min grej, så jag hoppade av gick arbetslös hela hösten. Nog det tråkigaste jag har gjort i hela mitt liv, tills jag äntligen fick jobb på mcdonalds som är väldigt tillfälligt, men trevligt och tråkigt :P
Jag fyllde 19 var i Stockhom på 50 års fest då så jag firade den genom att åka till bergshamra där jag bodde innan vi flyttade till Skåne..

Julen spenderades utan Patrik hemma med de närmsta :D mycket trevligt jag stod nog för de roligaste julklpparna innehållande kalendrar på familjen till mormor och en till pappa, jag stod nog även fär den mest misslyckade ett sällskapspel som jag tycker verkar väldigt roligt, men som bara har spelats 2 gånger..

Nyår har jag ju skrivit om där uppe så då är det ju bara att skriva lite om olika personer som faktiskt har betytt något under 2007!

Börjar med Patrik Jag älskar dig, men det vet du redan hahah ibland är du så blond. Jag tycker om när du säger spontant dumma saker som du verkligen tror på själv! NIGERIA!! aaahhh  

Linda syster yster du vet vad du betyder, även om du strulade med Jimmy år 2007 och jag fick torka spya på min födelsedag hahah... Jag gillar fysisk kontakt  ,men bara med dig Anne haha kommer aldrig glömma när du sa det på bussen :D Love you most!


Emzz och Lina ni får va under samma ni är otroligt sköna mina snyggingar :D tack för ett supertrevligt år!


Tobblas lillebror som blev storebror.. Jag älskar dig mest av alla mina kompisar! snart är vi 30 då ska vi gifta oss och skaffa massor med djur som bara du och jag vill ha:D saknade dig på nyår och jag hoppas att du inte har badat med några hajar!


Jimmy mitt ragg nu i efterhand när man tänker efter långt inne :D tycker om dig snygging även fast du strulade med min syster!


Alla rydebäckarna ni fick mig att känna mig välkommen utan att det blev krystat och ni har alltid varit trevliga mot mig.. Tack för alla trevliga fester där jag har fått vara med!
Detsamma gäller de flesta av Patriks killkompisar också tack tack för att ni har tagit hand om mig!

Kimmie tro inte att jag har glömt dig bara för att vi inte träffas så ofta du kommer alltid att vara en del av mitt liv oavsett vad som kommer imellen vet att du alltid kommer ställa upp! tack för att du festade med mig när hela gänget dissade en rolig kväll på tempel!


Sonny när helvetet fryser till is då jävlar lovar jag att vi ska börja dejta :D Tack min bror för att du har funnits där för mig i år ! Kiss kiss :P


Partygänget jag tycker verkligen vi har kommit långt i år våra fester har blivit vildare, men även mer mognare kommer aldrig glömma sista förfesten 2007 när vi diskuterade saker som har stått i tidningen jag är chockad :D


Mina föräldrar såklart tack för att ni finns stunderna har varit mörka, mest ljusa älskar er !

Pekka och Britt ni är ju hur sköna som helst tack för att ni finns min extrafamilj

Alexandra, Sofia å Calle A Tycker om er även fast jag träffa vissa av er mindre än vad jag gjorde när du bodde i Grekland :D haha som det kan bli :D

Nu tror jag inte att jag har glömt någon!

Lite andra bilder från 2007

 
Om förra årets artist 2006 var Basshuner så är Joddla med Siv utan tvekan 2007s artist utan tvekan säger bara HBGfestivalen och Malmö oförglömligt!
 
Hoppas 2008 blir lika fint, bra och trevligt!

Pusshejs

RSS 2.0