05.15

Det stod min väckarklocka på idag eftersom att jag skulle iväg till min körlektion 07.00 efter det var det snabbt hem byta kläder och iväg till banken för att fixa lånet på lägenheten :) som btw ligger på vagnmansgatan 14 (eneborg)
jag flyttar in runt 30 april.. rolig, spännande och läskigt. Kommer sakna att bo hemma, men ändå inte nu kan jag äntligen få min efterlängtade sömn när det är tyst runt mig! :)

När jag kom hem efter banken läste jag lite i min bok (Stieg Larsson, Luftslottet som sprängdes, tredje och sista delen om Michael Blomqvist och Lisbett Salander inte lika bra som de två första, men den duger) läste i en halvtimme kanske sen däckade jag :)

Nu är jag vaken igen ska duscha och fixa mig, sen är det jobb som gäller. Idag, onsdag, torsdag går av fredag morgon då ska jag hem å  sova sen är det party som gäller på kvällen :)

På lördag ska mamma, pappa, Linda, Lollo å jag och kolla på lägenheten ska bli skoj att höra om de tycker om den lika mycket som jag :) 

annars inget nytt att rapportera pusshejs

slänger in lite bilder på lägenheten så som den ser ut nu :)


Kimmie + Allie :D

Denna dagen har varit himla piss från början fram till nu...

För ett tag sen ringde Kimmie å berättade att han hade någon hemma som ville träffa mig :D Så jag å Sudden gick dit och vem stod i dörröppning om inte min absoluta favorittjej/ hund Allie.. har varit där å busat nu ett tag så dagen slutade bra iaf :D

Jag älskar den hunden :D har paktiskt taget vuxit upp med henne :D

allt för idag pusshejs

Ledsen på lillasyster

Förtillfället är jag så trött på Linda så det är helt sjukt, hon springer omkring hemma och tror att hon är en liten prinssesa som kan komma undan med allt utan att det ska bli något efter!

Att anklaga folk för saker som de inte har gjort, att rota blands folks saker varför skulle jag göra det? jag har ett liv!

Det ska bli så skönt att flytta hemifrån jag kommer sakna att  bo hemma, men verkligen inte att behöva tassa på tå varje gång hon är hemma!


pusshejs

Emzz, Lina + alla djuren :D

Igår hämtade Lina å Emzz mig hemma vid15 tiden så åkte vi ut där snackade lagade mat, kollade på melodifestivalen, kollade film å spelade Hatter :D

Jag sov där, att vara där är alltid lika spännande på gott och ont :S :D

Sen kom mamma å pappa och hämtade mig idag vid 11 tiden jag körde hem :D Nu ska jag starx gå till Patte å se reprisen av Top Model å sen ska vi kolla på hide and seek :D

Imorgon ska jag skriva på lägenhetskontraktet och sen ska jag på anställningsintervju :D

pusshejs

Party

Igår var det party party som gällde :D jobbade till 19.15 hem duschade, åt, fixade mig sen videra till förfest hos pade :D vidare ut till tivoli där vi festade (vissa av oss) hela natten lång eller ja iaf till stängning :D:D

Idag ska jag till höganäs till emzz å lina ska kolla på melodifestivalen haha jaja
'


pusshejs

Sanden och stenen

Det är en historia om två vänner som vandrar i öknen. Vid ett tillfälle börjar dom gräla och den ena ger den andra en örfil. Den senare, som får ont, men inget säger, skriver i sanden: 'Idag fick jag en örfil av min bäste vän'.

De fortsätter att promenera och kommer till en oas, där de bestämmer sig för att bada.
Den som fått en örfil tidigare, håller på att drunkna men hans vän räddar honom.När han kommit till sans igen, skriver han på en sten 'I dag räddade min bästa vän mitt liv'.

Den som givit örfilen och sedan räddat sin
vän frågar:

'När jag skadade dig skrev du i sanden och nu när jag räddat dig skriver du på en sten, varför?

Den andra svarar:  'När någon skadar oss skall vi skriva det i sand där förlåtelsens vindar lätt kan sudda ut det.

När någon gör något bra, bör vi gravera in det på en sten där ingen vind någonsin kan sudda ut det.

Lär dig att skriva dina skador i sand och dina glädjeämnen på sten'.

Min lediga dag :D

hihi idag är min lediga dag :D Dagens ska spenderas på så vis att snart ska jag på lägenhetsvisning, sen körskola, rensa garderoben å sen ska jag bara chilla :D så himla nice :D Utgång på fredag antagligen tivoli :D wihoo

pusshejs

jobb,sova,äta,jobb

mm så är det jobbar natt idag igen sjukt segt, men goa pengar.. :D

Imorgon ska jag å leta lägenhet igen men jag har gett upp hoppet lite...

pusshejs

Fortfarande deppig och sjuk

Jag måste tacka min storebror som körde mig till doktorn och satt där med mig i två timmar bara för att höra att ingenting var fel så långt han kunde se, men faktum kvarstår att jag har sjukt ont i mina öron.. :(

Livet suger annars i allmänhet nu, singel igen.. känns ganska skönt, men det är en vana att bryta tur att man jobbar så jag kan gräva ner mig idet.. dock är det jobbigt att bara sitta hem å inte göra någonting alls..

Idag fyller lilla mamma år :D så det ska vi fira annars ska jag bara ligga å göra ingenting livet suger eller ja det suger att vara sjuk iaf...

pusshejs

Vänner

Jag älskar era kommentarer det visar att ni tänker på mig, vet att jag är dålig på att visa det men jag tänker på er också! Är bara så trött på livet förtilfället önskar att jag hade en lägenhet att fly till!

<3
pusshejs

i vanliga fall

I vanliga fall brukar jag klaga på min tjejkompisar, men hör å häpna idag ska jag klaga på vissa killkompisar, med andra ord M&M jag hatar att bli bjuden till någon eller något bara för att de är tvungna att bjuda en..

Det är mina kompisar och jag tycker att jag och Patrik borde ha varit bjudna hem till M på filmkväll med de andra grabbarna, men aldrig..
De är alltid bjudna hit, men det verkar inte allt för ömsesidigt, men nu helt plötsligt när den andra M dejtar min syster har min tydligen stående inbjudan.. Men vad händer då, jo jag är tvungen att alltid umgås med min syster med mina egna polare. Och nu har jag fått nog ta min syster eller ta mina polare jag har alltid levt skyddat i mitt lilla gäng av killpolare och jag klarar inte av att bli presenterade för de som Lindas syster när det är jag som har kännt de och festat med de..!

En annan sak jag har tänkt på hur självupptagna folk blir i ett förhållande. de går helt upp att bara vara de två och märker inte när någon annan mår dåligt!

Ta tag i mig och skaka om mig ordentligt nästa gång jag gör så!

Just i det här specifika tillfället är det både moraliskt och inpolitiskt korrekt att ha en åsikt så glöm det efter att ni har läst det tack!

pusshejs

sjuk

Postat av: förväntans fulla läsare

hej kära anzz! vi i våran lilla sekt skulle gärna vilja att du skriver lite oftare och berättar hur ditt liv flyter på. man hör ju så sällan av dig här på Bilddagboken så man skulle ju nästan kunna tro att du har försvunnit. vi saknar dig och dina vittsiga ord. puss knutby pastorn

Sä jag antar att jag måste uppdatera jag vill ju ogärna ha besök av en sekt och allra minst knutby pastorn:P
Helgen som har passerat har varit en lugn och skön helg där jag i fredags var i Kristianstad och hälsade på Lalla mycket trevligt och välbehövligt! Lördagen spenderades med tråkig melodifestival tillsammans med Patrik, sen kom Linda och Morre å hälsade på medans vi tittade på sex and the city..

Helsingborgs blåsiga väder och för tunna kläder har bidragit till en förkylning som heter duga , jag har feber, ont i halse, ont i hela kroppen, och mår allmänt dåligt.. men nej jag har inte försvunnit från jordens yta bara krupit ner i en soffa och kollar på sex and the city och är allmänt lam, är sjukanmäld från jobb.. skulle ha gått till doktorn idag, men jag somnad;S

I veckan händer så mycket som att jag jobbar hela veckan utom torsdag inte roligt med tanke på att holm kommer hem på fredag och det lär bli ett jäkla party, men ni kan ju komma upp å få gratis burgare mitt i natten om det nu ska va så :D

Om ni vill ha lite vitsiga ord så är väl dagens think before you speak! Kan berätta lite varför Jag, Patrik, Linda å Morre var på väla igår för att shoppa lite somliga mer än andra.. När vi gick in på indiska jag hittade då väldigt söta handdockor. varav Morre utbrister oj jag trodde det var vantar man skulla ha på sig!
Tur att linda äntligen har hittat sig en pojke som får henne att verka mindre blond än vad hon egentligen är!

Hoppas Knutbys pastor och han sekt är nöjd + alla andra med för den delen!

Pusshejs


RSS 2.0