Dikt 2

Min största rädsla är att bli lämnad ensam.
Att helt plötsligt upptäcka att musiken tystnat och vännerna har försvunnt.
Själv sitta kvar i ett tomt, mörkt rum.
Tänk om det inte räcker med att bara va sig själv?

Dikt 1

När jag mår dålig skriver jag. Dessa dikter är väldigt personliga, men jag väljer ändå att lägga upp de till er läsare.
Dikterna har inget med mitt närvarande humör att göra och det kan även vara väldigt längesen jag skrev vissa av de..!
Lägger upp en ny varje dag tills det händer något spänmnande att skriva om ;)

Ställ dig själv frågan, när såg du din vän le och skratta som förr? När sa hon senast att hon var lycklig? Ställ dig själv frågan, när frågade du senast hur hon mår? När berättade hon senast hur hon verkligen mår? Ställ frågan när ringde du senast  till din vän? Ställ frågorna innan det är försent! Sluta inte bry dig bara för att din vän har det jobbigt. Visa att du faktiskt finns där för henne. Jag lovar att hon behöver det just nu!

vårsol

tänkte skriva om min dag idag! Vaknade som vanligt 05,40 gick upp tog bussen med Ante till ramlösa, kom hem gick ut med sudden. Gick och la mig i sängen kollade på salad fingers somnade vid 8 vaknade 10 av att pappa ringde och ville ha lite hjälp med ett mail. Eftre det la jag mig i sängen läste veckorevyn, pratade lite i telefon, sen gick jag upp. Käkade frulle, efter det gick jag ut med Sudden igen. Sen började jag mitt projekt har planterat om en växt, målat krukan och massa stenar. Eftre det hittade jag en annan kruka i form av ett snäckskal så jag målade om den också, så nu är det massa sand och ljus i den blev väldigt nöjd iaf;)
Just nu sitter jag på balkongen med min dator och en hallonsmothie alldeles lagom varmt och enligt min mening perfekt vårväder. Ska snart gå ut med Sudden igen. Skulle egentligen till väla idag med Ante efter att han har slutat jobb, men ska fråga när han kommer om vi inte kan åka in till stan istället ;)

   

pusshej

Tobias Allhorn

Tror väl inte någon av mina vänner har missat att jag har skapat en grupp på facebook;)
Gruppen heter alla vi som tycker att Tobblas ska skaffa facebook, den är till för alla som har tröttnat på att vänta på Tobblas ;)
Träffade min käre bror imorse och han satte en gräns på 5000 medlemmar så kom igen bjud in alla ni känner..Han tror att han har satt en smart gräns som vi alla aldrig kommer uppnå, så nu är det bara till att bjuda in alla ni känner ;)
Lägg gärna upp bilder om jni har några roliga på Tobblas!

pusshejs

None  None  None  None

väla

Imorse gick jag upp kl 6.00 med lilla Ante ut med sudden, hem igen väntade smsade syrran frågade om hon ville hänga med till väla. och så blev det ut på väla shoppade lite småsaker på hm och panduro. Hem igen bakade muffins till Ante..
Nu sitter jag å Linda kollar på vänner ka snart dra ut med Sudden..
Ikväll ska vi ha filmkväll ;)Pusshej

RSS 2.0